Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Загледах младежа...не ми заприлича на него...а да имаше и клубен стикер на задното стъкло + K&N на багажника
    Аз съм, не си ме познал, понеже не съм аз когато съм гладен
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

• червена 75-ца пълна с хора в Бели Брези преди около 3 часа?

Comment

• Днес към 16 / 17 часа в Люлин ,срещу "Домкото" много лачена червена 156-ца с пейка на багажника ,беше претърпяла сериозно ПТП.
        Някой от форума ли е?
        156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• С Морфиус днес се поздравихме на Околовръстното преди Икея.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            С Морфиус днес се поздравихме на Околовръстното преди Икея.
            Единия ти тас е забегнал на някъде отвратен от родните пътища
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• абе има един сладур го засичам с новата 166 с готини джанти като оз рейсинг нещо подобно и номера на алфата е 0166

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Единия ти тас е забегнал на някъде отвратен от родните пътища
                Даже и двата - още първата седмица. Добре, че скоро ми прстигат летните джапанки.

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                абе има един сладур го засичам с новата 166 с готини джанти като оз рейсинг нещо подобно и номера на алфата е 0166
                А тебе те засекох миналия петък до Лъчони-то.
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Даже и двата - още първата седмица. Добре, че скоро ми прстигат летните джапанки.

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

А тебе те засекох миналия петък до Лъчони-то.
                  ми до него живея бе бате ходя в Лъчони от време на време да що не се обади срам ли те е или не говориш с форумни издънки

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    ми до него живея бе бате ходя в Лъчони от време на време да що не се обади срам ли те е или не говориш с форумни издънки
                    Е къде да ти се обадя бре, само колата ти видях, тебе те нямаше .

Comment

• Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
                      Днес към 16 / 17 часа в Люлин ,срещу "Домкото" много лачена червена 156-ца с пейка на багажника ,беше претърпяла сериозно ПТП.
                      Някой от форума ли е?
                      И аз го видях и спрях да видя нещо да помогна, ама вече го бяха взели в Пирогов момчето, нищо не разбрах, всички които бяха там нищо не казаха. Номера му е 3332, но нищо повече,
                      направих и някоя друга снимка, но не ми се качат, че гледката е грозна...
                      sigpic
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                      Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Вчера, около 19.45ч. на паркинга на Билла в Младост 1А - сребриста 145-ца със спойлер и клубен стикер.
                        Кой ли е?
                        sigpic
                        Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Е къде да ти се обадя бре, само колата ти видях, тебе те нямаше .
                          па кажи и здрасти на нея тя ще ми предаде ние сме в симбиоза с нея

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                            па кажи и здрасти на нея тя ще ми предаде ние сме в симбиоза с нея
                            Аз и казах бре, що не ти е предала! Веднага я води на диагностика!

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:54 ----------

Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
                            И аз го видях и спрях да видя нещо да помогна, ама вече го бяха взели в Пирогов момчето, нищо не разбрах, всички които бяха там нищо не казаха. Номера му е 3332, но нищо повече,
                            направих и някоя друга снимка, но не ми се качат, че гледката е грозна...
                            Наш човек е, мисля че markoni му е ника, дано не е нещо сериозно ...

Comment

• Васил Петров днеска на ВУЗФ
                              Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                              BMW F13 M6
                              BMW X6 3.5d
                              Mini cooper r56 lci
                              Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Готин кросвагон С 8611 НА от 4-5 дни на служебния паркинг, някой да го разпознава?
                                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                                X